Wij buigen buizen voor de automotive markt

De competitieve automotive markt koppelt kwaliteit aan kostenbeheersing. Buigstaal kan zich prima vinden in die aanpak en levert sinds jaar en dag wereldwijd oplossingen met een prima prijs-kwaliteitsverhouding.

Buigstaal is gespecialiseerd in het vervaardigen van buisvormige componenten, zowel samengesteld als gebogen. Maatwerk of serieproductie, (roestvast)staal, messing, koper of aluminium, van eenvoudige tot de meest complexe vormen; automotive buigwerk maken we in orde volgens uw specificaties. Hiervoor hebben we een eigentijds machinepark tot onze beschikking, maar ook echte vakmensen die kwaliteit in de vingers hebben.

Er is veel expertise in huis met betrekking tot uitlaatsystemen, die we desgewenst na het samenstellen meteen thermisch isoleren. Ook op het gebied van koelwaterleidingen kan Buigstaal u bovengemiddeld van dienst zijn.

Niet voor niets weet de automotive industrie Buigstaal al 80 jaar te vinden. De engineers van Buigstaal Tube Bending zijn van het begin (en mogelijk zelfs hiervoor) tot het eind van het proces uw aanspreekpunt. Of het nu gaat om een compleet project of voor de uitvoering van deelwerkzaamheden. Onze betrokkenheid en ons innovatief vermogen heeft al in veel gevallen geleid tot kostenbesparende en duurzame oplossingen.


Bekijk ons Automotive Portfolio

Batterypack tubes