Wij buigen buizen voor de automotive markt

Niet voor niets weet de automotive industrie Buigstaal al 80 jaar te vinden. De engineers van Buigstaal Tube Bending zijn van het begin (en mogelijk zelfs hiervoor) tot het eind van het proces uw aanspreekpunt.

Of het nu gaat om een compleet project of voor de uitvoering van deelwerkzaamheden. Onze betrokkenheid en ons innovatief vermogen heeft al in veel gevallen geleid tot kostenbesparende en duurzame oplossingen.

De competitieve automotive markt koppelt kwaliteit aan kostenbeheersing. Buigstaal kan zich prima vinden in die aanpak en levert sinds jaar en dag wereldwijd oplossingen met een prima prijs-kwaliteitsverhouding. We produceren vele verschillende onderdelen voor deze sector zoals traditionele, thermisch geïsoleerde uitlaten, motorblokbuizen, maar ook hydrauliekleidingen voor in elektrische voertuigen.

Buigstaal is gespecialiseerd in buizen buigen, pijpen buigen, leidingen buigen en het vervaardigen van buisvormige componenten, zowel samengesteld als gebogen. Wij leveren maatwerk of verzorgen serieproductie van eenvoudige of juist complexe vormen. Hiervoor hebben we een eigentijds machinepark tot onze beschikking dat bediend wordt door ervaren vakmensen.


Bekijk ons Automotive Portfolio

Koelwaterleiding

Batterypack tubes

Uitlaatpijp isoleren

Uitlaatpijp isolatie

Warmtewisselaar

Hydrauliek leiding

Turbo leiding bus

Koelwaterleiding bus

Geïsoleerde uitlaat

Uitlaat hittebestendig

Uitlaat flexibel

Exhaust insultion stainless

Koelwaterleiding met tromp

Insulated exhaust

Uitlaatpijp

Buis buigen en stansen

RVS uitlaatpijp gebogen