WIJ BUIGEN BUIZEN EN PIJPEN VOOR DE AGRARISCHE SECTOR / MACHINEBOUW

De landbouw, tuinbouw en veeteelt hebben één ding gemeen; het materieel wordt vaak intensief of onder zware omstandigheden gebruikt. Elk onderdeel moet daarom solide en betrouwbaar zijn voor een competitieve prijs. Buigstaal is uitstekend in staat daar invulling aan te geven en levert sinds jaar en dag wereldwijd oplossingen met een prima prijs-kwaliteitsverhouding.

Buigstaal is gespecialiseerd in het vervaardigen van buisvormige componenten, zowel samengesteld als gebogen. Maatwerk of serieproductie, (roestvast)staal, messing, koper of aluminium, van eenvoudige tot de meest complexe vormen; agrarisch buigwerk en buisplooien maken we volgens uw specificaties. Hiervoor hebben we een eigentijds machinepark tot onze beschikking, maar ook echte vakmensen die kwaliteit in de vingers hebben.

Niet voor niets weten agrarische bedrijven Buigstaal al 80 jaar te vinden. De engineers van Buigstaal Tube Bending zijn van het begin (en mogelijk zelfs hiervoor) tot het eind van het proces uw aanspreekpunt. Of het nu gaat om een compleet project of voor de uitvoering van deelwerkzaamheden. Onze betrokkenheid en ons innovatief vermogen heeft al in veel gevallen geleid tot kostenbesparende en duurzame oplossingen.


Bekijk onze agrarische werkstukken