Agrarische industrie

De landbouw, tuinbouw en veeteelt hebben één ding gemeen; het materieel wordt vaak intensief of onder zware omstandigheden gebruikt. Elk onderdeel moet daarom solide en betrouwbaar zijn voor een competitieve prijs.

Buigstaal is uitstekend in staat daar invulling aan te geven en levert sinds jaar en dag wereldwijd oplossingen met een prima prijs-kwaliteitsverhouding. Bij Buigstaal leveren wij al jarenlang betrouwbare componenten aan internationale partijen actief in de agrarische sector. Of het nu gaat om de productie van buigwerk voor voertuigen of de verwarmingselementen van een broeikas, wij kunnen het!

Buigstaal is gespecialiseerd in buizen buigen en het vervaardigen van buisvormige componenten, zowel samengesteld als gebogen. Wij leveren maatwerk of verzorgen serieproductie van eenvoudige of juist complexe vormen. Hiervoor hebben we een eigentijds machinepark tot onze beschikking dat bediend wordt door ervaren vakmensen.

Niet voor niets weten agrarische bedrijven Buigstaal al 80 jaar te vinden. De engineers van Buigstaal Tube Bending zijn van het begin (en mogelijk zelfs hiervoor) tot het eind van het proces uw aanspreekpunt.


Bekijk onze agrarische werkstukken

Agrarische industrie 10

Agrarische industrie 9

Agrarische industrie 8

Tank support

Gerilde buizen

Agrarische industrie 5

Agrarische industrie 4

Agrarische industrie 3

Agrarische industrie 2

Agrarische industrie 1