Agrarische industrie

De landbouw, tuinbouw en veeteelt hebben één ding gemeen; het materieel wordt vaak intensief of onder zware omstandigheden gebruikt. Elk onderdeel moet daarom solide en betrouwbaar zijn voor een competitieve prijs.

Buigstaal is uitstekend in staat daar invulling aan te geven en levert sinds jaar en dag wereldwijd oplossingen met een prima prijs-kwaliteitsverhouding. Bij Buigstaal leveren wij al jarenlang betrouwbare componenten aan internationale partijen actief in de agrarische sector. Of het nu gaat om de productie van buigwerken voor voertuigen of de verwarmingselementen van een broeikas, wij kunnen het!

Buigstaal is een specialist in het buigen van buizen, buigen van pijpen, buigen van leidingen en de productie van buisvormige componenten. Hierbij kan gedacht worden aan zowel samengestelde als gebogen componenten. Wij bieden op maat oplossingen en kunnen serieproductie leveren. Zowel in eenvoudige als complexe vormen. Ons moderne machinepark wordt bediend door ervaren vakmensen. Zo kunnen we altijd de beste kwaliteit leveren!

Niet voor niets weten agrarische bedrijven Buigstaal al 80 jaar te vinden. De engineers van Buigstaal Tube Bending zijn van het begin (en mogelijk zelfs hiervoor) tot het eind van het proces uw aanspreekpunt.


Bekijk onze agrarische werkstukken

Agrarische industrie 10

Agrarische industrie 9

Agrarische industrie 8

Tank support

Gerilde buizen

Agrarische industrie 5

Agrarische industrie 4

Agrarische industrie 3

Agrarische industrie 2

Agrarische industrie 1