• Airco leiding buigen in kleine tot zeer grote diameters

  • Specialist in Europa en daarbuiten
  • ISO 9001 Certificering
  • Op maat buigen mogelijk
  • Modern CNC-machinepark
  slider-de-specialist-in-het-buigen-van-staal

Airco leidingen buigen

Bent u op zoek naar een specialist in het buigen van een airco leiding? Dan bent u bij Buigstaal al meer dan 85 jaar aan het juiste adres. Wij hebben de capaciteit om een airco leiding koud te buigen in kleine tot grote diameters.

Door het buigen van airco leidingen in een installatie zijn er minder koppelingen nodig. Minder koppelingen betekent minder mogelijke lekken. Bekijk gerust ons uitgebreid portfolio, hier krijgt u een complete indruk van eerdere projecten die we hebben uitgevoerd als het gaat om het buigen van leidingen. 

Als het gaat om het buigen van airco leidingen leveren we altijd kwaliteit. Buigstaal heeft al vele jaren een ISO 9001 certificaat. Een internationale norm als het gaat om kwaliteitsmanagement. De gebogen delen die we vervaardigen worden grondig geïnspecteerd en gecontroleerd zodat ze altijd zullen voldoen aan de gestelde specificaties.

Airco leidingen buigen in verschillende diameters

Bij Buigstaal beschikken we over nauwkeurige meetinstrumenten zoals een digitale meetarm. Zo kunnen we uw product vanuit ieder punt opmeten en de meetarm ook tussentijds inzetten. Zo kunnen we garanderen dat alle bewerkingen en buigingen nauwkeurig zijn uitgevoerd.

Door onze grote range in buigmachines is het mogelijk om leiding te buigen in uiteenlopende diameters en welke radius dan ook. Of het nu gaat om koperen leidingen, airco leiding, een simpele of zeer complexe vorm, Buigstaal is de juiste partij. Uiteraard kunnen onze engineers u van meer informatie voorzien en advies geven over uw specifieke wensen en project.

Praten met een vakman over het buigen van airco leidingen?

Wilt u advies over uw specifieke vraagstuk als het gaat om buizen buigen of het laten buigen van een airco leiding? Of heeft u vragen over een van onze andere diensten? Twijfel niet en neem vrijblijvend contact met ons op.

Wij zijn eenvoudig te bereiken door een contactformulier in te sturen, we nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Verder kunt u ons bellen door gebruik te maken van het nummer +31(0)72-54 01 624 of een e-mail te sturen naar sales@buigstaal.nl


Offerte aanvragen

  Upload uw werktekening (Max. 20MB)  Over Buigstaal

  Buigstaal Tube Bending heeft zich sinds de oprichting in 1934, ontwikkeld tot een internationaal gerenommeerde specialist in het (koud) buigen en vervormen van buizen en pijpen. Jarenlange ervaring van onze engineers zorgen ervoor dat Buigstaal voor aanvang van een project al een toegevoegde waarde kan bieden. Want juist in de fase van ontwikkeling en ontwerp kunnen de grootste besparingen gerealiseerd worden in bijvoorbeeld doorlooptijd of materiaalkosten.

  Over Buigstaal

  Airco leidingen laten buigen?

  Voorbeelden uit ons portfolio