• Al meer dan 80 jaar dé buigspecialist

Over ons

Buigstaal Tube Bending is een bedrijf met een decennialange geschiedenis. Het is in 1934 opgericht en heeft zich ontwikkeld tot een internationale specialist in het (koude) buigwerk en vervormen van buizen en pijpen.

Ons moderne CNC-machinepark stelt ons in staat om driedimensionaal pijpen en buizen te buigen met diameters tussen de 4.0 tot 168,3 millimeter van verschillende wanddiktes en formaten, variërend van kleine stukken tot grote lengtes. Wij buigen grote en kleine radii en werken met ferro en non-ferro materialen.

Als specialist in het buigen van buizen en buigen van leidingen, hebben wij ons als doel gesteld de meest betrouwbare, buisvormige onderdelen te maken voor onze partners en daarmee bedrijven en industrieën in beweging te houden! Wereldwijd hebben wij afnemers die ons waarderen om onze:

Vakkundigheid
Vakkundigheid

Pragmatische instelling
Pragmatische instelling

Aandachtigheid
Aandachtigheid

Inventiviteit
Inventiviteit

Heldere communicatie
Heldere communicatie

Betrouwbaarheid
Betrouwbaarheid

Brochure Buigstaal

U kunt hier onze brochure downloaden.
Brochure downladen

Bij Buigstaal kunt u als klant kiezen uit een breed scala aan diensten. Wij hebben een uitgebreid, hedendaags machinepark en een sterk interdisciplinair team dat naast buigers bijvoorbeeld ook lassers omvat. Voor u als klant scheelt het dat u bij Buigstaal slecht één aanspreekpunt heeft, maar kunt rekenen op de kennis en expertise van een groot en technisch divers team voor de fabricage van uw tubulaire componenten.

Wij kunnen totaaloplossingen bieden en volledige projecten voor u realiseren of juist kleine, subtiele bewerkingen uitvoeren. Kijk vooral naar ons dienstenaanbod om een idee te krijgen van de werkzaamheden die wij voor u kunnen uitvoeren.