• Pijpen buigen in verschillende diameters

  • Specialist in Europa en daarbuiten
  • ISO 9001 Certificering
  • Op maat buigen mogelijk
  • Modern CNC-machinepark
  slider-offshore-en-scheepsbouw

Pijp buigen

Bent u op zoek naar een gerenomeerde firma voor het buigen van pijpen? Dan bent u bij ons al meer dan 85 jaar aan het juiste adres. 

Buigstaal beschikt over een ISO 9001 certificaat. Een internationale norm als het gaat om kwaliteitsmanagement. De gebogen delen die wij produceren worden door ons grondig geïnspecteerd zodat ze altijd zullen voldoen aan de gestelde specificaties. Buigstaal beschikt onder andere over een digitale meetarm waarmee we uw product vanuit iedere positie kunnen opmeten. Zo weten we zeker dat alle bewerkingen en buigingen nauwkeurig zijn uitgevoerd.

Wij hebben moderne machines om pijpen koud te buigen. Dit doen we in combinatie met onze andere bewerkingen zoals vervormen, machinaal bewerken, thermisch isoleren, MIG-TIG laswerk en oppervlaktebehandelingen.. De medewerkers van Buigstaal zijn van begin tot eind bij de verschillende projecten rond het buigen van pijpen betrokken. Bekijk ook onze portfolio, hier krijgt u een indruk van eerdere projecten die we hebben uitgevoerd als het gaat om het buigen van pijpen

Pijpen buigen in diverse afmetingen

Ons moderne CNC-machinepark stelt ons in staat om driedimensionaal pijpen te buigen met diameters tussen de 4.0 tot 168,3 millimeter van verschillende diktes.

Of het nu gaat om een simpele of zeer complexe vorm, bij Buigstaal bent u aan het juiste adres, buizen buigen is onze expertise. Onze gebogen producten worden gebruikt in uiteenlopende industriële toepassingen. Uiteraard kunnen onze medewerkers u van advies en verdere informatie voorzien over uw specifieke wensen en projecten.

Praten met een vakman over het buigen van pijpen?

Veel van onze medewerkers zijn al vele jaren aan ons bedrijf verbonden. Deze vaste kern is een zeer ervaren team dat altijd voor u klaar staat.   

Vanaf uw offerte-aanvraag tot opdracht heeft u een vast aanspreekpunt. Iemand die jarenlang in het vak zit en weet wat onze mogelijkheden zijn. 

U kunt ons bereiken door een contactformulier in te sturen, we nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons ook bereiken door te bellen met +31(0)72-54 01 624 of een e-mail te sturen naar sales@buigstaal.nl.


Offerte aanvragen

  Upload uw werktekening (Max. 20MB)  Over Buigstaal

  Buigstaal Tube Bending heeft zich sinds de oprichting in 1934, ontwikkeld tot een internationaal gerenommeerde specialist in het (koud) buigen en vervormen van buizen en pijpen. Jarenlange ervaring van onze engineers zorgen ervoor dat Buigstaal voor aanvang van een project al een toegevoegde waarde kan bieden. Want juist in de fase van ontwikkeling en ontwerp kunnen de grootste besparingen gerealiseerd worden in bijvoorbeeld doorlooptijd of materiaalkosten.

  Over Buigstaal

  Pijpen of buizen laten buigen?

  Voorbeelden uit ons portfolio