• Leiding buigen in kleine tot zeer grote diameters

  • Specialist in Europa en daarbuiten
  • ISO 9001 Certificering
  • Op maat buigen mogelijk
  • Modern CNC-machinepark
  slider-voedingsmiddelenindustrie

Leidingen buigen

Bent u op zoek naar een specialist in het buigen van een leiding? Dan bent u bij Buigstaal aan het juiste adres. Wij hebben de capaciteit om een leiding koud te buigen in kleine tot grote diameters. We hebben de mogelijkheid om alle ferro en non-ferro materialen in de passende vorm te brengen voor uw toepassing.

Naast het buigen van leidingen doen we onder andere ook machinaal bewerken, vervormen of oppervlaktebehandeling. Onze medewerkers zijn tevens gespecialiseerd in MIG-TIG laswerk.

De engineers van Buigstaal zijn van begin tot eind bij de diverse projecten rond het buigen leidingen betrokken. Ze zijn uw vaste aanspreekpunt, of het nu gaat om een complex project of voor de uitvoering van halffabricaten. We hebben de mogelijkheid om een leiding te buigen in iedere gewenste radius of vorm.

Bekijk gerust onze uitgebreide portfolio, hier krijgt u een complete indruk van eerdere buigwerk projecten die we hebben uitgevoerd als het gaat om het buigen van leidingen. U kunt hier foto’s bekijken en filteren op tal van industrieën. 

Als het gaat om het buigen van leidingen leveren we altijd kwaliteit. Buigstaal heeft al vele jaren een ISO 9001 certificaat. Een internationale norm als het gaat om kwaliteitsmanagement. De gebogen delen die we vervaardigen worden grondig geïnspecteerd en gecontroleerd zodat ze altijd zullen voldoen aan de gestelde specificaties.

Bij Buigstaal beschikken we over nauwkeurige meetinstrumenten zoals een digitale meetarm. Deze heeft het vermogen om een gedetailleerd digitaal beeld te maken. Zo kunnen we uw product vanuit ieder punt opmeten en de meetarm ook tussentijds inzetten. Zo weten we we zeker dat alle bewerkingen en buigingen nauwkeurig zijn uitgevoerd.

Leiding buigen in verschillende diameters

Door onze grote range in buigmachines is het mogelijk om een leiding of buis te buigen in uiteenlopende diameters en welke radius dan ook. Of het nu gaat om een simpele of zeer complexe vorm, Buigstaal is de juiste partij. De gebogen producten kunnen gebruikt worden in uiteenlopende industriële toepassingen.

Ons moderne CNC-machinepark stelt ons in staat om buizen, pijpen en leidingen te buigen met diameters tussen de 4 tot 168 millimeter van verschillende diktes. Uiteraard kunnen onze engineers u van meer informatie voorzien en advies geven over uw specifieke wensen en project. Voor onze klanten worden onder andere de volgende leidingen gebogen:

Airco leidingen buigen
Koperen leidingen buigen
Hydrauliek leiding buigen

Praten met een vakman over het buigen van leidingen?

Wilt u advies over uw specifieke vraagstuk als het gaat om het laten buigen van een leiding? Of heeft u vragen over een van onze andere diensten ? Twijfel niet en neem vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn eenvoudig te bereiken door een contactformulier in te sturen, we nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Verder kunt u ons bellen door gebruik te maken van het nummer +31(0)72-54 01 624 of een e-mail te sturen naar sales@buigstaal.nl. Welk vraagstuk u heeft wat betreft het laten buigen van koperen pijpen, Buigstaal is, al meer dan 85 jaar, de juiste partij en voorziet u graag van vrijblijvend advies!


Offerte aanvragen

  Upload uw werktekening (Max. 20MB)  Over Buigstaal

  Buigstaal Tube Bending heeft zich sinds de oprichting in 1934, ontwikkeld tot een internationaal gerenommeerde specialist in het (koud) buigen en vervormen van buizen en pijpen. Jarenlange ervaring van onze engineers zorgen ervoor dat Buigstaal voor aanvang van een project al een toegevoegde waarde kan bieden. Want juist in de fase van ontwikkeling en ontwerp kunnen de grootste besparingen gerealiseerd worden in bijvoorbeeld doorlooptijd of materiaalkosten.

  Over Buigstaal

  Leiding laten buigen?

  Voorbeelden uit ons portfolio