• Koker buigen in kleine tot zeer grote diameters

  • Specialist in Europa en daarbuiten
  • ISO 9001 Certificering
  • Op maat buigen mogelijk
  • Modern CNC-machinepark
  slider-de-specialist-in-het-buigen-van-staal

Koker buigen

Bent u op zoek naar een specialist in het buigen van een koker? Dan bent u bij Buigstaal al meer dan 85 jaar aan het juiste adres. Wij hebben de capaciteit om een koker te buigen in kleine tot grote diameters, in vrijwel elke wanddikte.

Vanzelfsprekend zagen wij de kokers graag op maat voor u of voeren we een van onze aanvullende bewerkingen uit. Aangezien bij het buigen van kokers niet alleen de maatvoering van belang is maar ook het uiterlijk aspect, kunt u er bij Buigstaal op rekening dat wij garant staan voor een optimaal resultaat.

Bekijk gerust ons uitgebreid portfolio, hier krijgt u een indruk van eerdere projecten die we hebben uitgevoerd als het gaat om het buigen van buizen en kokers. 

Als het gaat om het buigen van een koker leveren we altijd kwaliteit. Buigstaal heeft al vele jaren een ISO 9001 certificaat. Een internationale norm als het gaat om kwaliteitsmanagement.

De gebogen delen die we vervaardigen worden grondig geïnspecteerd en gecontroleerd zodat ze altijd zullen voldoen aan de gestelde specificaties. 

Koker buigen in verschillende maten en radiussen

Door onze grote range in buigmachines is het mogelijk om een koker te buigen in uiteenlopende diameters en welke radius dan ook. Of het nu gaat om een simpele of zeer complexe vorm, Buigstaal is de juiste partij voor al uw buigwerk.

De gebogen producten kunnen gebruikt worden in uiteenlopende industriële toepassingen. Uiteraard kunnen onze engineers u van meer informatie voorzien en advies geven over uw specifieke wensen en project. Ook profielen buigen wij in alle vormen en maten.

Praten met een vakman over het buigen van een koker?

Wilt u advies over uw specifieke vraagstuk als het gaat om het laten buigen van een koker? Of heeft u vragen over een van onze aanvullende bewerkingen? Twijfel niet en neem vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn eenvoudig te bereiken door een contactformulier in te sturen, we nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Verder kunt u ons bellen door gebruik te maken van het nummer +31(0)72-54 01 624 of een e-mail te sturen naar sales@buigstaal.nl


Offerte aanvragen

  Upload uw werktekening (Max. 20MB)  Over Buigstaal

  Buigstaal Tube Bending heeft zich sinds de oprichting in 1934, ontwikkeld tot een internationaal gerenommeerde specialist in het (koud) buigen en vervormen van buizen en pijpen. Jarenlange ervaring van onze engineers zorgen ervoor dat Buigstaal voor aanvang van een project al een toegevoegde waarde kan bieden. Want juist in de fase van ontwikkeling en ontwerp kunnen de grootste besparingen gerealiseerd worden in bijvoorbeeld doorlooptijd of materiaalkosten.

  Over Buigstaal

  Kokers laten buigen?

  Voorbeelden uit ons portfolio