• Koperen leiding buigen in kleine tot zeer grote diameters

  • Specialist in Europa en daarbuiten
  • ISO 9001 Certificering
  • Op maat buigen mogelijk
  • Modern CNC-machinepark
  slider-de-specialist-in-het-buigen-van-staal

Koperen leidingen buigen

Bent u op zoek naar een specialist in het buigen van koperen leidingen? Dan bent u bij Buigstaal al meer dan 85 jaar aan het juiste adres. Wij hebben de capaciteit om koperen leidingen te buigen in kleine tot grote diameters. Dit doen we in combinatie met onze andere bewerkingen zoals vervormen, machinaal bewerken, solderen en afpersen. Bekijk ook gerust onze portfolio, hier krijgt u een indruk van eerdere projecten die we hebben uitgevoerd als het gaat om het buigen van diverse buizen. 

Als het gaat om het buigen van koperen leidingen leveren we altijd kwaliteit. Buigstaal beschikt al vele jaren over een ISO 9001 certificaat. De gebogen delen die we produceren worden grondig geïnspecteerd en gecontroleerd zodat ze altijd zullen voldoen aan de gestelde specificaties. 

Koperen leidingen buigen in verschillende diameters

Door onze grote range in buigmachines kunnen wij koperen leidingen buigen in uiteenlopende diameters en welke radius dan ook. We kunnen leidingen in alle ferro en non-ferro materialen buigen. Of het nu gaat om een simpele of zeer complexe vorm, Buigstaal is de juiste partij. De gebogen producten kunnen gebruikt worden in uiteenlopende industriële toepassingen. Ons moderne CNC-machinepark stelt ons in staat om leidingen te buigen met diameters tussen de 4 tot 168,3 millimeter van verschillende wanddiktes. Uiteraard kunnen onze engineers u van meer informatie voorzien en advies geven over uw specifieke vraagstuk.

Praten met een vakman over het buigen van koperen leidingen?

Wilt u advies over uw specifieke vraagstuk als het gaat om het laten buigen van een koperen leiding? Of heeft u vragen over een van onze andere diensten ? Twijfel niet en neem vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn eenvoudig te bereiken door een contactformulier in te sturen, we nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Verder kunt u ons bellen door gebruik te maken van het nummer +31(0)72-54 01 624 of een e-mail te sturen naar sales@buigstaal.nl.


Offerte aanvragen

  Upload uw werktekening (Max. 20MB)  Over Buigstaal

  Buigstaal Tube Bending heeft zich sinds de oprichting in 1934, ontwikkeld tot een internationaal gerenommeerde specialist in het (koud) buigen en vervormen van buizen en pijpen. Jarenlange ervaring van onze engineers zorgen ervoor dat Buigstaal voor aanvang van een project al een toegevoegde waarde kan bieden. Want juist in de fase van ontwikkeling en ontwerp kunnen de grootste besparingen gerealiseerd worden in bijvoorbeeld doorlooptijd of materiaalkosten.

  Over Buigstaal

  Koperen leidingen laten buigen?

  Voorbeelden uit ons portfolio