Wij buigen buizen en pijpen voor de (petro)chemische industrie

De competitieve (petro)chemische industrie koppelt kwaliteit aan kostenbeheersing. Buigstaal kan zich prima vinden in die aanpak en levert sinds jaar en dag wereldwijd oplossingen met een prima prijs-kwaliteitsverhouding.

Met ons dienstenportfolio zijn wij al jarenlang een belangrijke leverancier voor afnemers actief in de petrochemische sector. Kwalitatief hoogwaardige onderdelen waar blindelings op vertrouwd kan worden zijn cruciaal in deze sector en met Buigstaal leveren wij verschillende producten aan klanten die wereldwijd actief zijn. Enkele voorbeelden van de producten die wij uitleveren zijn koelspiralen, warmtewisselaars of het buiswerk dat in industriële installaties gaat.

Buigstaal is gespecialiseerd in het buigen van buizen, buigen van pijpen en het buigen van leidingen. Daarnaast zijn wij specialist in het vervaardigen van buisvormige componenten, zowel samengesteld als gebogen. Wij leveren maatwerk of verzorgen serieproductie van eenvoudige of juist complexe vormen. Hiervoor hebben we een eigentijds machinepark tot onze beschikking dat bediend wordt door ervaren vakmensen.

Niet voor niets weten (petro)chemische bedrijven Buigstaal al 80 jaar te vinden. De engineers van Buigstaal Tube Bending zijn van het begin (en mogelijk zelfs hiervoor) tot het eind van het proces uw aanspreekpunt.


Bekijk ons Petrochemische sector Portfolio

Chemie 11

Manifold

Afgedopte buis

Chemie 8

Koelspiraal

U-bends (stacked)

Koelspiraal

Koelwaterleiding

Warmtewisselaar

Expansion bend

Packed finned tubes