Wij buigen buizen en pijpen voor de attractiebouw

De amusementsindustrie is even gevarieerd als boeiend. Elk project is uniek en vraagt toewijding en betrokkenheid van de leveranciers. Buigstaal kan zich prima vinden in die aanpak en levert sinds jaar en dag wereldwijd oplossingen met een prima prijs-kwaliteitsverhouding.

Buigstaal is gespecialiseerd in het vervaardigen van buisvormige componenten, zowel samengesteld als gebogen. Maatwerk of serieproductie, (roestvast)staal of aluminium, van eenvoudige tot de meest complexe vormen; attractiebouw buigwerk maken we in orde volgens uw specificaties. Hiervoor hebben we een eigentijds machinepark tot onze beschikking, maar ook echte vakmensen die kwaliteit in de vingers hebben.

Niet voor niets weten bedrijven uit de amusementsindustrie, Buigstaal al 80 jaar te vinden. De engineers van Buigstaal Tube Bending zijn van het begin (en mogelijk zelfs hiervoor) tot het eind van het proces uw aanspreekpunt. Of het nu gaat om een compleet project of voor de uitvoering van deelwerkzaamheden. Onze betrokkenheid en ons innovatief vermogen heeft al in veel gevallen geleid tot kostenbesparende en duurzame oplossingen.


Bekijk onze werkstukken voor de attractiebouw