• Buigstaal is een ISO 9001 gecertificeerd metaalbedrijf

    slider-petrochemie

Kwaliteitsborging

Vakkundigheid en aandachtigheid zijn twee van onze kernwaarden. Dat betekent dat wij uw producten met de grootste kunde en precisie maken en dat wij ons iedere dag weer inzetten voor de fabricage van de best mogelijke buisvormige onderdelen.

Bij Buigstaal gaan we voor absolute kwaliteitsproducten, dit betekent onder andere dat wij nauwgezet volgens specifieke productieprocedures fabriceren om zo een eindresultaat te leveren dat aan uw aangeleverde specificaties voldoet.

In praktijk betekent dit bijvoorbeeld dat wij met moderne technieken een mal maken om zeker te weten dat alle onderdelen bij montage zullen passen, maar ook dat wij alle producten goed reinigen.

Onze strenge productieprocedures worden aangevuld met een nauwgezet testbeleid, bedoeld om eventuele fouten eruit te filteren. Niet alleen beschikken wij over een kwaliteitsmanager die onze producten inspecteert voordat zij de deur uit gaan, ook kunnen wij verschillende testen uitvoeren om de degelijkheid van het geleverde werk te controleren.

Daarnaast beschikken wij over meerdere certificaten. Om hieraan te kunnen voldoen telt voor ons enkel de hoogst haalbare kwaliteit.