• Buizen walsen in kleine tot zeer grote diameters

  • Specialist in Europa en daarbuiten
  • ISO 9001 Certificering
  • Op maat buigen mogelijk
  • Modern CNC-machinepark
  slider-industrie

Buis walsen

Bent u op zoek naar een specialist in het walsen van een buis? Dan bent u bij Buigstaal al meer dan 85 jaar aan het juiste adres. Wij hebben de capaciteit om een buis te walsen in kleine tot grote diameters, in vrijwel elke wanddikte. Dankzij onze moderne machines zorgen wij ervoor dat iedere gewalste buis naar uw wens is. Bekijk gerust ons uitgebreid portfolio, hier krijgt u een indruk van eerdere projecten die we hebben uitgevoerd als het gaat om het walsen van buizen en kokers.

Als het gaat om het walsen van een buis leveren we altijd kwaliteit. Buigstaal heeft al vele jaren een ISO 9001 certificaat. Een internationale norm als het gaat om kwaliteitsmanagement. De gewalste delen die we vervaardigen worden grondig geïnspecteerd en gecontroleerd zodat ze altijd zullen voldoen aan de gestelde specificaties. 

Buizen walsen in verschillende diameters

Door onze grote range in wals- en buigmachines is het mogelijk om een buis te vervormen in uiteenlopende diameters en welke radius dan ook. De gebogen producten kunnen gebruikt worden in uiteenlopende industriële toepassingen. Uiteraard kunnen onze engineers u van meer informatie voorzien en advies geven over uw specifieke wensen en project. Dit kan u een voordeel opleveren in doorlooptijd en een besparing in overbodig laswerk door bijvoorbeeld het buigen van meerdere bochten in een buis.

Praten met een vakman over buis walsen?

Wilt u advies over uw specifieke vraagstuk als het gaat om het walsen van een buis? Of heeft u vragen over een van onze aanvullende bewerkingen? Twijfel niet en neem vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn eenvoudig te bereiken door een contactformulier in te sturen, we nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Verder kunt u ons bellen door gebruik te maken van het nummer +31(0)72-54 01 624 of een e-mail te sturen naar sales@buigstaal.nl.


Offerte aanvragen

  Upload uw werktekening (Max. 20MB)  Over Buigstaal

  Buigstaal Tube Bending heeft zich sinds de oprichting in 1934, ontwikkeld tot een internationaal gerenommeerde specialist in het (koud) buigen en vervormen van buizen en pijpen. Jarenlange ervaring van onze engineers zorgen ervoor dat Buigstaal voor aanvang van een project al een toegevoegde waarde kan bieden. Want juist in de fase van ontwikkeling en ontwerp kunnen de grootste besparingen gerealiseerd worden in bijvoorbeeld doorlooptijd of materiaalkosten.

  Over Buigstaal

  Buizen laten walsen?

  Voorbeelden uit ons portfolio