• Diverse reiniging processen

    slider-energiemarkt

Reinigen

Bij Buigstaal vinden wij het belangrijk dat u nette producten krijgt aangeleverd. Wij proberen u zoveel mogelijk te ontzorgen, daarom kunnen wij naast onze specialiteit buizen buigen, leidingen buigen en doornbuigen, de producten ook reinigen. De producten worden op verschillende manieren gereinigd of ontvet.

Wij beschikken bijvoorbeeld over de mogelijkheid zuurstofschoon te reinigen maar kunnen daarnaast ook ultrasoon reinigen met geluidsgolven, of gebruik maken van een industriële wasmachine om met een biologisch wasmiddel te ontvetten.

Door deze technieken zijn wij in staat snel en tot in de kleinste hoekjes te reinigen en heel diep te ontvetten. Een grondig schoongemaakt product kunt u :

⦁ makkelijker monteren
⦁ direct in gebruik nemen
⦁ makkelijker nabewerken

Indien gewenst kunnen gereinigde materialen een eindinspectie ondergaan d.m.v. gebruik te maken van UV-licht, een veegtest of een indampproef.

Metaalproducten reinigen bij Buigstaal.

Praten met een vakman over de mogelijkheden?

Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring en staan voor u klaar. Vanaf uw offerte-aanvraag tot opdracht heeft u een vast aanspreekpunt, iemand die weet wat onze mogelijkheden zijn. 

U kunt ons bereiken door een contactformulier in te sturen, we nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons ook bereiken door te bellen met +31(0)72-54 01 624 of een e-mail te sturen naar sales@buigstaal.nl.