• Koperen buizen buigen in kleine tot grote diameters

  • Specialist in Europa en daarbuiten
  • ISO 9001 Certificering
  • Op maat buigen mogelijk
  • Modern CNC-machinepark
  slider-de-specialist-in-het-buigen-van-staal

Koperen buizen buigen

Bent u op zoek naar een specialist in het buigen van koperen buizen? Dan bent u bij Buigstaal al meer dan 85 jaar aan het juiste adres. Wij hebben de capaciteit om koperen buizen te buigen in kleine tot grote diameters. Dit doen we in combinatie met onze andere bewerkingen zoals vervormen, machinaal bewerken, solderen en afpersen. Bekijk ook gerust onze portfolio, hier krijgt u een indruk van eerdere projecten die we hebben uitgevoerd als het gaat om het buigen van diverse buizen. 

Als het gaat om het buigen van koperen buizen leveren we altijd kwaliteit. Buigstaal beschikt al vele jaren over een ISO 9001 certificaat. De gebogen delen die we produceren worden grondig geïnspecteerd en gecontroleerd zodat ze altijd zullen voldoen aan de gestelde specificaties. We beschikken over nauwkeurige meetinstrumenten zoals een digitale meetarm met het vermogen om een gedetailleerd digitaal beeld te maken. Zo kunnen we garanderen dat alle bewerkingen en buigingen nauwkeurig zijn uitgevoerd.

Koperen buizen buigen in verschillende diameters

Door onze grote range in buigmachines is het mogelijk om koperen buizen te buigen in uiteenlopende diameters en welke radius dan ook. We kunnen buizen in alle ferro en non-ferro materialen buigen. Of het nu gaat om een simpele of zeer complexe vorm, Buigstaal is de juiste partij. De gebogen producten kunnen gebruikt worden in uiteenlopende industriële toepassingen. Ons moderne CNC-machinepark stelt ons in staat om buizen te buigen met diameters tussen de 4 tot 168 millimeter van verschillende wanddiktes. Uiteraard kunnen onze engineers u van meer informatie voorzien en advies geven over uw specifieke vraagstuk.

Praten met een vakman over koperen buizen buigen?

Wilt u advies over uw specifieke vraagstuk als het gaat om het laten buigen van koperen buizen? Of heeft u vragen over een van onze andere diensten ? Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons eenvoudig bereiken door een contactformulier in te sturen, we nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Verder kunt u ons ook bereiken door te bellen met +31(0)72-54 01 624 of een e-mail te sturen naar sales@buigstaal.nl.


Offerte aanvragen

  Upload uw werktekening (Max. 20MB)  Over Buigstaal

  Buigstaal Tube Bending heeft zich sinds de oprichting in 1934, ontwikkeld tot een internationaal gerenommeerde specialist in het (koud) buigen en vervormen van buizen en pijpen. Jarenlange ervaring van onze engineers zorgen ervoor dat Buigstaal voor aanvang van een project al een toegevoegde waarde kan bieden. Want juist in de fase van ontwikkeling en ontwerp kunnen de grootste besparingen gerealiseerd worden in bijvoorbeeld doorlooptijd of materiaalkosten.

  Over Buigstaal

  Koperen buizen laten buigen?

  Voorbeelden uit ons portfolio