• Buigstaal is een ISO 9001 gecertificeerd metaalbedrijf

    slider-petrochemie

Kwaliteit

ISO 9001 is een internationale norm voor kwaliteitsmanagement. Met deze norm wordt aangetoond dat Buigstaal in staat is om te voldoen aan de eisen van haar klanten, de wet- en regelgeving die toepassing hebben op het product en de eisen die wij zelf aan onze organisatie stellen.

De (gebogen) delen die door Buigstaal geproduceerd zijn, worden grondig geïnspecteerd en gecontroleerd zodat zij voldoen aan de gestelde specificaties.

Buigstaal heeft de beschikking over nauwkeurige meetinstrumenten voor product- en kwaliteitscontrole, waaronder ook een digitale meetarm met het vermogen om een gedetailleerd digitaal beeld te creëren van een product waarop vanuit ieder punt metingen kunnen worden verricht zoals afstand of hoogte. Dit meetsysteem kan tussentijds ingezet worden bij alle bewerkingen zodat de nauwkeurigheid van tussentijdse- en eindcontroles nog groter wordt. Met een moderne gebruikersinterface en up to date software, zijn wij in staat eenvoudiger en sneller dan ooit tevoren alle buisinspecties en berekeningen zoals terugveerwaarden, buigcorrecties, reverse engineering en onderdeel-naar-CAD te verrichten.

Certificaten