Wij buigen buizen en pijpen voor straatmeubilair

Overal om ons heen in de publieke ruimte vindt u straatmeubilair. Veelal fraai design, voorzien van solide buigwerk. Elk project is uniek en vraagt toewijding en betrokkenheid. Buigstaal kan zich prima vinden in die aanpak. En levert sinds jaar en dag wereldwijd oplossingen met een prima prijs-kwaliteitsverhouding.

Buigstaal is gespecialiseerd in het vervaardigen van buisvormige componenten, zowel samengesteld als gebogen. Buigstaal heeft ervaring met alle soorten straatmeubilair: speeltoestellen, parkeerbeugels, parkbanken, fietsenrekken, entreepoorten etcetera. Maatwerk of serieproductie, (roestvast)staal of aluminium, van eenvoudige tot de meest complexe vormen; offshore en scheepsbouw buigwerk maken we in orde volgens uw specificaties. Hiervoor hebben we een eigentijds machinepark tot onze beschikking. Maar ook echte vakmensen die kwaliteit in de vingers hebben.

Niet voor niets weten producenten van straatmeubilair Buigstaal al 80 jaar te vinden. De engineers van Buigstaal Tube Bending zijn van het begin (en mogelijk zelfs hiervoor) tot het eind van het proces uw aanspreekpunt. Of het nu gaat om een compleet project of voor de uitvoering van deelwerkzaamheden. Onze betrokkenheid en ons innovatief vermogen heeft al in veel gevallen geleid tot kostenbesparende en duurzame oplossingen.


Bekijk onze straatmeubilair werkstukken