• Aluminium pijpen buigen in kleine tot zeer grote diameters

  • Specialist in Europa en daarbuiten
  • ISO 9001 Certificering
  • Op maat buigen mogelijk
  • Modern CNC-machinepark
  slider-de-specialist-in-het-buigen-van-staal

Aluminium pijp buigen

Bent u op zoek naar een specialist in het buigen van aluminium pijpen? Dan bent u bij Buigstaal al meer dan 85 jaar aan het juiste adres. Aangezien bij aluminium pijp buigen niet alleen de maatvoering van belang is maar ook de buigbaarheid van het materiaal, houdt Buigstaal van de meest voorkomende maten en wanddiktes materiaal op voorraad. Bekijk ook gerust onze portfolio, hier krijgt u een indruk van eerdere projecten die we hebben uitgevoerd als het gaat om het buigen van diverse pijpen. 

Buigstaal beschikt al vele jaren over een ISO 9001 certificaat. Een internationale norm als het gaat om kwaliteitsmanagement. De gebogen delen die we produceren worden grondig geïnspecteerd en gecontroleerd. Wij beschikken over nauwkeurige meetinstrumenten zoals een digitale meetarm met het vermogen om een gedetailleerd digitaal beeld te maken. Zo kunnen we uw product vanuit iedere positie opmeten en weten we zeker dat alle bewerkingen en buigingen nauwkeurig zijn uitgevoerd.

Aluminium pijp buigen in verschillende diameters

Door onze grote range in machines is het mogelijk om niet alleen aluminium pijpen te buigen maar ook diverse andere diensten aan te bieden zoals walsen, MIG-TIG laswerk en machinaal bewerken. De gebogen producten kunnen gebruikt worden in uiteenlopende industriële toepassingen. Ons moderne CNC-machinepark stelt ons in staat om pijpen te buigen met diameters tussen de 4 tot 168,3 millimeter van verschillende wanddiktes. Uiteraard kunnen onze engineers u van meer informatie voorzien en advies geven over uw specifieke vraagstuk.

Praten met een vakman over het buigen van aluminium pijpen?

Wilt u advies over uw specifieke vraagstuk als het gaat om het laten buigen van een aluminium pijp? Of heeft u vragen over een van onze andere diensten ? Twijfel niet en neem vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn eenvoudig te bereiken door een contactformulier in te sturen, we nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Verder kunt u ons bellen door gebruik te maken van het nummer +31(0)72-54 01 624 of een e-mail te sturen naar sales@buigstaal.nl. Welk vraagstuk u heeft wat betreft het laten buigen van aluminium pijpen, Buigstaal is de juiste partij en voorziet u graag van vrijblijvend advies!


Offerte aanvragen

  Upload uw werktekening (Max. 20MB)  Over Buigstaal

  Buigstaal Tube Bending heeft zich sinds de oprichting in 1934, ontwikkeld tot een internationaal gerenommeerde specialist in het (koud) buigen en vervormen van buizen en pijpen. Jarenlange ervaring van onze engineers zorgen ervoor dat Buigstaal voor aanvang van een project al een toegevoegde waarde kan bieden. Want juist in de fase van ontwikkeling en ontwerp kunnen de grootste besparingen gerealiseerd worden in bijvoorbeeld doorlooptijd of materiaalkosten.

  Over Buigstaal

  Aluminium pijpen laten buigen?

  Voorbeelden uit ons portfolio