Wij buigen buizen en pijpen voor de voedingsmiddelen-industrie

In de voedingsmiddelenindustrie draait alles om hygiëne, kwaliteit aan kostenbeheersing. De (complexe) installaties worden intensief gebruikt en elk onderdeel moet daarom zowel perfect als betaalbaar zijn. Buigstaal kan zich prima vinden in die aanpak en levert sinds jaar en dag wereldwijd buigtoepassingen met een prima prijs-kwaliteitsverhouding.

Buigstaal is gespecialiseerd in het vervaardigen van buisvormige componenten, zowel samengesteld als gebogen. Maatwerk of serieproductie, dunwandig of massief rvs, van eenvoudige tot de meest complexe vormen; buigwerk voor de voedingsmiddelenindustrie maken we in orde volgens uw specificaties. Hiervoor hebben we een eigentijds machinepark tot onze beschikking, maar ook echte vakmensen die kwaliteit in de vingers hebben.

Niet voor niets weet de voedingsmiddelenindustrie Buigstaal al 80 jaar te vinden. De engineers van Buigstaal Tube Bending zijn van het begin (en mogelijk zelfs hiervoor) tot het eind van het proces uw aanspreekpunt. Of het nu gaat om een compleet project of voor de uitvoering van deelwerkzaamheden. Onze betrokkenheid en ons innovatief vermogen heeft al in veel gevallen geleid tot kostenbesparende en duurzame oplossingen.


Bekijk onze voedingsmiddelenindustrie werkstukken